Privacy
Vonkvrij gereedschap.nl

vonkvrijgereedschap.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij willen het winkelen bij vonkvrijgereedschap.nl zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij wij gebruik maken van uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonlijke gegevens
We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we uw gegevens voor nodig hebben.
Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mail adres, afleveradres, btw nummer en telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te voeren.
Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Wij zullen, indien gewenst en aangegeven bij uw aanmelding, uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van site verbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs meer op stelt, laat het even weten via een e-mail